Se suspendă traficul pe o nouă porțiune a străzii Ciuflea

Din data de 5 august se suspendă traficul rutier pe strada Ciuflea, de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în direcția spre bulevardul Dacia. Primăria capitalei precizează că lucrările de reparație ca urmare a pozării rețelelor de canalizare pluvială au fost urgentate, transmite IPN.

Circulația dinspre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt în direcția bulevardului Dacia va fi reorganizată. Troleibuze de pe ruta nr. 2 vor circula: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Dacia, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 28 se vor deplasa din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar cele de pe ruta nr. 30 – din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 34 va fi organizată din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, întoarcere prin sensul giratoriu (Piața Constantin Negruzzi) și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 23 se scurtează până la str. București cu virare în bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Autobuzele de pe ruta nr. 46 se vor deplasa din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în adiacentul intersecției cu str. 31 August 1989, iar cele de pe ruta nr. 65 – din bd. Dimitrie Cantemir pe bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, str. Trandafirilor, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Municipalitatea dă asigurări că serviciile municipale lucrează intens pentru a executa lucrările de reparație în termen cât mai restrâns și a restabili fluxul rutier în regim obișnuit.

Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona lucrărilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.