Restricții de circulație pe strada București

Timp de două zile, pe 8 și 9 octombrie, este suspendat parțial traficul rutier pe strada București, la intersecția cu strada Tighina. Primăria municipiului Chișinău precizează că urmează să fie efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe strada București, transmite IPN.

Municipalitate reamintește că până pe 21 noiembrie va fi suspendat traficul rutier pe strada 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Maria Cebotari și Sfatul Țării. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 august 1989.

În legătură cu lucrările menționate, ruta de troleibuz nr. 28 va fi redirecționată. Tur: str. Ceucari, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, bd. Grigore Vieru, str. Constantin Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. 31 August 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit. Retur: str. Burebista, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin, bd. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.