Primul târg de ghidare în carieră la Chișinău

Un târg de ghidare în carieră –„Școala Orașului Verde” va avea loc la Chișinău în perioada 14-15 mai. Primăria municipiului Chișinău anunță că evenimentul se va desfășura în Parcul ,,Alunelul”, sectorul Buiucani, în intervalul 10:00-19:00, transmite IPN.

Elevii însoțiți de profesori și părinți, dar și alți tineri interesați vor participa la o serie de activități interactive de dezvoltare a competențelor verzi, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/profesorilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional.

Pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea chestionarilor pentru elevii claselor V-IX, X-XII și pentru părinți.

Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău”, organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.