Luni și marți, în mai multe locuri publice din capitală va fi limitat accesul populației

În zilele de luni și marți, accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi limitat temporar. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că accesul persoanelor în anumite locuri publice va fi limitat temporar între orele 08.00 și 18.00. Este vorba despre centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău.
 
De asemenea, în perimetrul străzilor pe care se va deplasa coloana oficială va fi limitată desfășurarea manifestărilor în masă, a lucrărilor de reparație a drumurilor, a rețelelor electrice, termice, apeduct și canalizare, precum și tăierea arborilor.

Președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, va efectua o vizită de două zile, 17-18 iunie, la Chișinău. Este prima vizită oficială în Republica Moldova a unui președinte italian. Cu ocazia vizitei, luni la Palatul Republicii va fi organizat un concert care va onora opera lui Giacomo Puccini – așa cum 2024 este anul în care este celebrată opera cunoscutului compozitor și la care vor fi prezenți liderii celor două state. Marți, președinta Maia Sandu îl va primi pe omologul său italian la Președinție, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.