„e-tineret.md” – un portal online dedicat tinerilor

Municipalitatea a lansat platforma de informare „e-tineret.md” – un portal online dedicat tinerilor, oferindu-le acces rapid și ușor la o gamă largă de informații despre resursele disponibile pentru dezvoltarea personală și profesională de la centrele de tineret și organizații de tineret din Chișinău, transmite IPN.

Accesând site-ul, persoanele interesate pot găsi cele mai actuale informații despre evenimentele aranjate într-un calendar lunar. De asemenea, sunt plasate informații despre oportunitățile de voluntariat, dezvoltare personală și animarea timpului liber, funcțiile vacante, hartă interactivă a centrelor de tineret din municipiul Chișinău. 

De asemenea, pe site sunt atașate cele mai importante documente pentru sectorul de tineret din capitală precum Strategia, dar și Planurile de activitate ale Centrelor de Tineret.

Primăria municipiului Chișinău precizează că platforma „e-tineret.md” va conecta tinerii cu oportunitățile și resursele disponibile în Centrele de Tineret din Chișinău și nu doar. Acesta va fi disponibil în scurt timp și în limba rusă și engleză.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.