Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din capitală

În perioada 11 - 22 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. București din capitală, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea, și pe strada Lev Tolstoi, pe o singură bandă, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București, anunță un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău citat de IPN.

Trolebuzele nr. 17 vor circula din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele nr.28 vor parcurge traseul tur: din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe str. 31 August 1989, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit, iar retur - din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Trolebuzele nr. 34 vor cicula din bd. Ștefan ce Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzle nr. 23 vor parcurge traseul din bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piața Constantin Negruzzi", bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă, 11-22 august, va fi suspendat traficul rutier și pe str. Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și București.

În perioada 8 - 21 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.