La Chișinău are loc Cupa Europeană de Triatlon între Juniori 2022

În acest weekend, 6-7 august, în Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani se va desfășura Cupa Europeană de Triatlon între Juniori 2022. Evenimentul este o premieră pentru țară și, potrivit municipalității, reprezintă un pas important pentru popularizarea triatlonului ca probă sportivă, pregătirea sportivilor de performanță și promovarea modului sănătos de viață, transmite IPN.

Evenimentul este organizat  prin intermediul Direcției generale educație, tineret și sport, în parteneriat cu Federația Națională de Triatlon din Republica Moldova.

La competiții participă 104 sportivi din mai multe țări. Este vorba despre România, Ucraina, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Estonia, Marea Britanie, Polonia, Slovenia, Serbia, Turcia și Republica Moldova.

Sâmbătă va avea loc înregistrarea participanților și primele antrenamente, iar competițiile vor avea loc duminică în Parcul „La Izvor”.

Competiția va începe duminică la ora 07.00 cu startul fetelor, categoria juniori, iar la ora 09.00 va fi dat startul băieților, categoria juniori. Începând cu ora 11.30 se va da startul la copii, iar de la 13.00 – startul Ștafete mixt juniori.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.30, iar la ea va participa și primarul capitalei, Ion Ceban, vicepreședintele Federației Naționale, Alexandru Mecin, precum și reprezentantul Federației Europene de Triatlon, Pascal Salamin.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.