Începutul sezonului estival la Teatrul de Vară se va da pe 19 mai

Începutul sezonului estival la Teatrul de Vară din Parcul „Valea Morilor” se va da pe 19 mai cu un concert consacrat regretatului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi împlinit anul acesta 70 de ani. Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, a precizat că deschiderea teatrului va avea loc odată cu finalizarea celei de-a doua etape a lucrărilor de renovare, transmite IPN.

Cea de-a doua etapă de amenajare a Teatrului de Vară include reparația fațadei clădirii, acoperișului scenei, vopsirea scaunelor, amenajarea intrării centrale în teatru și reparația scărilor de acces. Pentru a asigura accesul persoanelor cu mobilitate redusă, sunt montate rampe. La fel, are loc montarea unui grup sanitar modular. Municipalitatea a decis, de asemenea, să amenajeze un pavilion expozițional în care vor fi crescuți fluturi.

Viceprimarul a menționat că municipalitatea își dorește să transforme zona în una atractivă pentru cetățeni, asigurându-le un standard înalt de calitate. De asemenea, vor fi create condiții adecvate pentru cei care se află pe scenă. Toate zonele pentru schimbarea costumelor sunt în proces de reabilitare.

„Vrem să existe tot mai multe zone de agrement de acest gen și oportunități pentru locuitori să petreacă timpul liber în week-end. Dorința este ca în fiecare week-end să avem o agendă culturală bogatăˮ, a spus viceprimarul.

Concertul „Mi-a fost dorul dor pribeag”, consacrat regretatului Ion Aldea- Teodorovici, va începe la ora 18.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.