În sectorul Botanica va fi instalat un sistem de irigare automatizată a spațiilor verzi

Un sistem de irigare automatizată va fi instalat în spațiile verzi din sectorul Botanica al capitalei în vara anului curent, pe aliniamentele stradale ale bulevardului Dacia, porțiunea de la strada Trandafirilor până la strada Grădina Botanică, inclusiv la Porțile Orașului.

„În această porțiune a orașului în spațiile verzi sunt arbuști și flori, dar nu este cea mai reușită compoziție. De aceea, s-a decis să fie semănat gazon, iar ulterior va fi instalat și sistem de irigare pentru acest gazon, pentru un aspect mai agreabil al orașului”, a precizat șeful secției amenajare și mediu din cadrul Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Vasile Efros, solicitat de IPN.

Ofertele pentru licitația lansată pot fi depuse până la 6 iunie. Iar câștigătorul va fi anunțat la mijlocul lunii iunie. Investiția municipalității pentru acest proiect se ridică la 6 milioane de lei, bani prevăzuți în bugetul pentru acest an.

Sisteme de irigare automatizată în spații verzi au mai fost instalate în capitală pe aleile Grigore Vieru și Mircea cel Bătrân, în scuarul Miron Costin, în scuarul memoriei victimelor catastrofei de la Cernobâl.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.