Activ la superlativ la Nocturne Night Run la Château Purcari 2024: maib susține evenimentele importante pentru comunitatea sportivă

Pe 8 iunie, Château Purcari a devenit locul de întâlnire pentru peste 500 de alergători, inclusiv 50 de angajați maib, membri ai comunității „activ la superlativ”, care au participat la Nocturne Night Run. Acest eveniment a transformat o seară obișnuită într-o competiție plină de determinare.

După o ploaie de vară revigorantă, participanții au luat startul pentru a parcurge 10 km prin peisajele impresionante ale podgoriilor de la Purcari, o ocazie perfectă de a testa rezistența și îndemânarea fiecăruia, dar și de a se bucura de priveliști uimitoare.

Doina Fetco, Directoare Marketing la maib:

„Suntem mândri de faptul că maib a fost partener general al Nocturne Night Run, un eveniment care reflectă pe deplin valorile noastre de a crea și inspira. Participarea oamenilor maib la această cursă subliniază angajamentul nostru de a susține un stil de viață activ și sănătos. Performanțele superlativilor maib, determinarea și spiritul lor de echipă sunt surse de inspirație și ne motivează să continuăm să fim „activi la superlativ” în toate aspectele.”

Întreaga comunitate „activ la superlativ” s-a descurcat de minune pe traseu. În ciuda ghetelor grele de noroi și a dificultăților de alergare, aceștia au încheiat cursa victorioși și cu o mulțime de amintiri. Colegul nostru, Ivan Buga, a reușit o performanță deosebită pe traseu, clasându-se pe locul II. Această performanță ne inspiră și ne motivează să continuăm să ne depășim limitele.

Ivan Buga, Manager Credite în Departamentul Clienți Corporativi, maib:

„Nocturne Night Run la Château Purcari a fost una dintre cele mai provocatoare competiții la care am participat, iar condițiile dificile de alergare de pe traseu au transformat cursa într-un adevărat test de rezistență, fizică și mintală. Mă bucur că am reușit să urc pe podiumul acestui eveniment și mulțumesc întregii echipe maib pentru susținere atât pe traseu, cât și la linia de finiș.”

În cadrul maib suntem dedicați să creăm oportunități pentru angajații noștri de a se implica în activități care susțin sănătatea și starea de echilibru între corp și minte.

Prin susținerea evenimentelor precum Nocturne Night Run la Château Purcari, maib celebrează spiritul de echipă și potențialul infinit al fiecăruia dintre noi, iar participarea comunității maib „activ la superlativ” la evenimente sportive este o parte vitală a acestui angajament.

     

Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.