11 milioane de lei vor ajunge în bugetul municipal după licitarea a 23 de loturi

În jur de 11 milioane de lei vor ajunge în bugetul municipal Chișinău după adjudecarea a 23 de loturi în cadrul a trei licitații deschise pentru obținerea dreptului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului, transmite IPN.

Pentru fiecare licitație au fost expuse câte 20 de locuri. Jumătate dintre acestea au fost scoase din concurs prin decizia Comisiei de licitație din cauza lipsei de participanți.

Cele mai scumpe locuri de comerț solicitate au fost o gheretă cu băuturi răcoritoare și fierbinți pe strada Zelinski, 13 (1 006 250 lei) și pentru un chioșc cu presă periodică amplasat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, colț cu strada Bănulescu Bodoni (1 120 000 lei). De asemenea, două locuri pentru terase de vară în Parcul „La Izvor” au fost solicitate cu câte 962 500 de lei.

„Astfel, la licitația nr. 10 au fost adjudecate opt locuri pentru comerț în valoare totală de 3,1 milioane de lei. La licitația nr. 11 au fost adjudecate șase loturi în valoare de circa trei milioane lei. Respectiv, la licitația nr. 12 au fost adjudecate nouă loturi în sumă de 4,7 milioane de lei”, a precizat primarul Ion Ceban.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.