Zmeu revine la Vaslui

Mijlocaşul moldovean, Denis Zmeu, a fost reprimit în lotul echipei româneşti FC Vaslui. Din cauza unei accidentări, fotbalistul de 27 ani nu a jucat deloc anul trecut, iar conducerea clubului a decis în această iarnă să-l pună pe lista de transferuri.

Situaţia a devenit conflictuală în ultima perioadă, după ce Zmeu a depus un memoriu la Federaţia Română de Fotbal împotriva FC Vaslui. „Nu am fost plătit în ultimele 13 luni şi e regretabil acest fapt în condiţiile în care joc la echipă din 2007. Nu am tolerat aşa o atitudine faţă de mine”, a declarat Denis Zmeu pentru IPN.

Deşi s-a antrenat toată iarna în România, în timp ce colegii săi se pregăteau în Spania, jucătorul spune că şi-a revenit după accidentare şi speră că acum lucrurile se vor limpezi şi îşi va duce la bun sfârşit contractul cu FC Vaslui, care expiră în vară. „Conducerea clubului se gândeşte chiar să-mi propună o prelungire a contractului, dar nu ştiu dacă o voi accepta”, a mai spus Zmeu.

Denis Zmeu a jucat de-a lungul carierei doar la Zimbru Chişinău şi FC Vaslui. El este singurul moldovean care a marcat un gol în grupele Ligii Europa, în toamna lui 2011, în poarta celor de la Sporting Lisabona.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.