Vreai să te afirmi în sectorul IT? Vino în echipa Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe!

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă tinerii specialiști IT și viitorii absolvenți ai facultăților de profil ale instituțiilor superioare din țară care doresc să se afirme în sectorul tehnologiilor informaționale să prezinte CV – urile pentru a putea candida la suplinirea posturilor vacante în domeniul IT din cadrul instituției.

Misiunea de bază a specialiștilor IT din cadrul CTIF este administrarea și dezvoltarea sistemelor informaționale ale Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, asigurarea bunei funcționări a serviciilor electronice furnizate de aceste entități, dezvoltarea soluțiilor IT noi de natură să contribuie la edificarea societății informaționale în țara noastră.

Potrivit directorului interimar al CTIF, Vitalie Coceban, c
ea mai mare provocare este dezvoltarea soluțiilor IT a Ministerului Finanțelor care are ca scop modernizarea serviciilor electronice pentru cetățeni. Monitorizarea electronică a vânzărilor, Dosarul electronic al angajaților, re-ingineria platformei digitale de achiziții publice M-tender și automatizarea proceselor sunt doar câteva din proiectele de importanță națională care vor fi realizate pe parcursul anului 2020.

Vitalie Coceban consideră că aceste proiecte pot servi drept catalizator al motivării tinerilor specialiști IT, dornici de afirmare, de a veni în echipa CTIF. Tinerii întotdeauna și-au dorit un mediu de lucru profesional și dinamic, cu perspective de creștere, un pachet salarial motivant, lucru la distanță, iar instituția noastră le poate oferi această oportunitate. Avem o echipă bună de ingineri, vârsta medie a personalului IT este de 36 de ani, iar
tinerii specialiști au o pondere de peste 21 la sută. Ei conlucrează activ cu inginerii consacrați, învață din experiența acestora și preiau cele mai bune practici dezvoltate de ultimii, asigurând astfel continuitatea în procesul de creare, implementare și modernizare a sistemelor informaționale administrate de CTIF, a menționat directorul CTIF.

La moment, Centrul dispune de mai multe posturi vacante pentru specialiști în domeniul IT. Lista acestora, sarcinile de bază ale fiecărui post și cerințele față de candidații
la suplinirea posturilor vacante pot fi găsite pe pagina web oficială a instituției www.ctif.gov.md, accesând link - ul: Funcții vacante.

Persoanele interesate pot prezenta CV – urile către Direcția resurse umane a CTIF la adresa de e-mail: resurse.umane
@ctif.gov.md.

 

Serviciul de presă al CTIF
13 martie 2020


---------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.