Vladimir Voronin va fi cap de listă al Blocului electoral al comuniștilor și socialiștilor

Vladimir Voronin va fi cap de listă al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon, liderul PSRM, la un post de televiziune. Dodon a precizat că lista candidaților va fi depusă pentru înregistrare la Comisia Electorală Centrală, astăzi, 14 mai, transmite IPN.

„Pe mine așa m-au învățat părinții, buneii, că tot timpul trebuie să le ofer locul în față celor mai experimentați. Eu cred că Vladimir Voronin este mai experimentat ca mine. Are două mandate de președinte, are o experiență enormă. Vladimir Voronin va fi capul de listă al acestui bloc”, a declarat Igor Dodon.

Liderul socialiștilor a mai spus că PSRM și PCRM au avut și au aceleași valori. „Când casa arde, oamenii normali găsesc suficientă putere pentru a salva casa, țara. Situația este foarte dificilă, am spus de mult că nu avem altă soluție decât să consolidăm toate forțele de centru-stânga. Noi și comuniștii am avut și avem aceleași valori pe parcursul întregii perioade: avem aceleași poziții la capitolul statalitate. Și PSRM, și PCRM consideră că trebuie să fim prieteni cu toții. Lupta cu sărăcia este un obiectiv de bază și pentru socialiști și pentru comuniști”, a declarat Igor Dodon.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor ieri, 13 mai.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.