Vitalia Pavlicenco s-a înscris în cursa electorală pentru fotoliul de deputat

Președintele Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, este primul candidat  înregistrat pentru alegerile parlamentare noi în circumscripția nr.50 la Vest de Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii politice, Vitalia Pavlicenco, care a mai fost deputat în două legislaturi, a adunat de la simpatizanți și susținători un număr de 555 de semnături,  transmite IPN.

„În Parlament este nevoie de o voce distinctă, care reprezintă primul partid statutar unionist, partid ce a demonstrat în justiție că obiectivul Unirii este un obiectiv constituțional în statul nostru românesc”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, printre semnatari se află persoane cunoscute, reprezentanți ai profesiilor liberale, cetățeni de diferite etnii, „convinși că o persoană curajoasă și cu vederi clare pro-românești, implicit pro-euroatlantice, ar contribui la o mai bună calitate a procesului legislativ în interesul celor mulți”.

În comunicat se mai arată că Vitalia Pavlicenco îi îndeamnă pe concurenți și pe adepții acestora să respecte limitele bunului simț, să nu afirme neadevăruri și îi invită pe toți doritorii la un dialog civilizat în diferite formate, inclusiv pe rețelele de socializare.

„Vitalia Pavlicenco va veni, conform legii, cu materiale explicative pe subiectele „De ce candidez” și „Care îmi sunt planurile în Parlament””, se arată în comunicat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.