Victoriabank facilitează procedura de obţinere a cazierelor şi certificatelor MAI

                                                

Victoriabank facilitează procedura de obţinere a cazierelor şi certificatelor MAI

Victoriabank în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova lansează un nou serviciu atât pentru persoane fizice cât şi juridice, deţinătoare de autoturisme, care au nevoie de caziere contravenţionale şi certificate emise de MAI.

Din 1 septembrie 2011 cu Victoriabank procedura de comandare a documentelor eliberate de Poliţia Rutieră va deveni mult mai simplă. Solicitantul nu va mai fi nevoit să se deplaseze mai întâi la oficiile  Poliţiei Rutiere pentru a comanda documentul necesar, unde i se va emite o factură de plată cu care apoi să meargă la bancă să o achite şi ulterior să revină. Acum va fi posibilă comandarea oricărui document indicat mai jos direct la subdiviziunile Victoriabank: 

 

-          Cazier contravenţional pentru persoanele fizice;

-          Cazier contravenţional pentru persoanele juridice;

-          Certificat privind pierderea permisului de conducere;

-          Certificat privind pierderea paşaportului tehnic al autovehiculului;

-          Certificat privind pierderea numerelor de înmatriculare;

-          Certificat privind accidentele rutiere pe persoană;

-          Certificat privind accidentele rutiere pe autovehicul.Imediat după primirea comenzii, specialiştii Victoriabank transmit datele către Ministerul Afacerilor Interne prin intermediul unui sistem online de schimb de informaţii, iar solicitantul îşi poate ridica cazierul sau certificatul de la oficiul Poliţiei Rutiere pe care l-a indicat în cererea de comandă.

În cazul în care se va solicita emiterea documentului în decurs de o zi, acesta va putea fi ridicat doar la Secţia Poliţiei Rutiere din mun. Chişinău. Ridicarea acestuia se face personal sau prin procură. Mai mult, Victoriabank oferă posibilitatea solicitării documentului de către o altă persoană decât cea căreia i se va emite acesta.

Lista secţiilor Poliţiei Rutiere şi coordonatele acestora va fi afişată atât la ghişeele băncii cât şi pe site-ul poliţiei rutiere:
http://www.pr.gov.md/dprservices/online/.

De remarcat că BC „Victoriabank” SA a implementat acum câţiva ani serviciul de achitare a amenzilor rutiere direct la bancomatele băncii. Prin astfel de servicii Banca urmăreşte să aducă mai multă comoditate clienţilor săi, oferindu-le posibilitatea de a economisi timpul preţios.


B.C „Victoriabank” S.A/ şi-a început activitatea la 22 decembrie 1989, fiind prima bancă comercială din Republica Moldova. Pe parcursul activitaţii sale, Victoriabank şi-a câstigat reputaţia unui partener de incredre  atât pentru clienţii din ţară, cât şi pentru instituţiile financiare internaţionale. Cu numele Victoriabank este asociată stabilirea noilor standarde pe piaţa bancară şi întroducerea în premieră a unor servicii şi produse noi pentru Republica Moldova, cum ar fi primul card bancar, primul bancomat, primul POS-terminal, primul proiect de reduceri, etc.


Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.