Victor Ostap a fost suspendat din fotbal pe 5 ani

Preşedintele echipei Rapid Ghidighici, Victor Ostap, a fost pedepsit dur pentru incidentul de după meciul în care echipa sa a fost învinsă de Dacia Chişinău cu scorul 2-4. Nemulţumit de prestaţia arbitrilor, acesta l-a lovit în faţă pe centralul Iurie Covtun, transmite IPN.

La şedinţa din 22 august, Comitetul de Competiţii al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal l-a sancţionat pe Victor Ostap. Preşedintelui echipei Rapid Ghidighici i s-a aplicat interdicţie de desfăşurare a oricărei activităţi fotbalistice pe un termen de 5 ani şi amendă în mărime de 50 de mii de lei. Ostap a mai săvârşit şi anterior abateri disciplinare cu un caracter prejudiciabil, în 2007 şi 2012.

Preşedintele Rapidului spune că nu va ataca la Comitetul de Apel această decizie, deoarece oricum avea de gând să se retragă din fotbal. Din cauza acestui conflict, Rapid a fost părăsită şi de directorul general, Petru Efros.

Victor Ostap finanţează echipa Rapid Ghidighici din anul 2005, iar cea mai mare performanţă obţinută cu această formaţie este finala Cupei Moldovei, anul trecut. În ultima vreme, Ostap a încercat să vândă clubul omului de afaceri din Italia, Pietro Belardelli, dar negocierile au eşuat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.