Victor Chironda: Este foarte important să ne mobilizăm și să votăm candidați pro-europeni

Victor Chironda, candidat al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar al capitalei, susține că este foarte important ca duminică cetățenii să se mobilizeze, să iasă la vot și să susțină adevărații candidați pro-europeni, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Victor Chironda a declarat că echipa sa a dus o campanie activă, de informare, având sute de întâlniri electorale, atât în capitală, cât și în suburbii. La fel, în calitate de candidat a participat la toate dezbaterile electorale.

„Am avut discuții cu zeci de mii de cetățeni. Am întrebat oamenii care sunt problemele și cum văd ei lucrurile. Însă oamenii sunt, din păcate,  induși în eroare, sunt manipulați. La fel se încearcă și manipularea acestor alegeri”, a precizat concurentul electoral.

Potrivit lui, în această campanie au fost neașteptat de mulți candidați, însă majoritatea dintre ei sunt cei care apar înainte de alegeri și dispar imediat după. Și, în opinia sa, este regretabil că acei candidați reali, cu șanse, pro-europeni s-au lăsat hipnotizați că unul dintre concurenți va câștiga aceste alegeri.

„Să votăm pentru un viitor european, pentru Chișinău și pentru Republica Moldova. la 5 noiembrie votați Victor Chironda, votați echipa Platforma DA, atât în Chișinău, cât și în suburbii și în localitățile din țară”, a mai spus candidatul.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.