Veteranii de război îndeamnă alegătorii să-l voteze pe Andrei Năstase

Veteranii războiului de la Nistru și veteranii războiului din Afganistan îndeamnă toți alegătorii să iasă la vot pe 3 noiembrie și să-l susțină pe candidatul Blocului ACUM la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, dar și pe candidații Blocului ACUM în toate localitățile unde aceștia au acces în turul doi de scrutin.

Într-o conferință de presă la IPN, Gheorghe Slutu, colonel de poliție în rezervă, a dat citire unei declarații din partea veteranilor. „Socialiștii, democrații și alți oportuniști politici vor să ne țină în trecut, în timp ce Andrei Năstase și Blocul ACUM, prin tot ce au făcut și vor face, își doresc să ne conducă cu determinare spre o Europă civilizată”, a spus Gheorghe Slutu.

Potrivit veteranilor, Andrei Năstase este omul care poate garanta continuarea reformelor. „Locul Republicii Moldova este aproape de țările europene, în care democrația și libertatea oamenilor nu este niciodată pusă la îndoială”, a spus Gheorghe Slutu, colonel de poliție în rezervă.

Și Constantin Boeștean, veteran, a declarat că-l va susține pe Andrei Năstase deoarece este omul care, în 2015, a chemat lumea în stradă pentru a protesta împotriva „criminalilor care au îndrăznit să bage mâna în visteria statului”. „Este acel luptător care a demonstrat că nu se teme de nimic și că vrea ca în Moldova să fie democrație”, a declarat Constantin Boeștean.

Anton Gămurari, veteran, spune că avem cu toții șansa „să ne punem pe picioare”, să promovăm o „ideologie corectă, orientată spre Europa”, dar și „o viață decentă, așa cum este scris în Constituție”. Veteranul a îndemnat alegătorii să-l voteze pe Andrei Năstase, menționând că acesta „ nu a trădat, a mers înainte, în fruntea maselor, și a demonstrat că vrea să schimbe lucrurile spre bine”.

Veteranii așteaptă de la viitorul primar să se așeze la masa de discuții și să decidă acțiunile pe care le va întreprinde Primăria pentru a soluționa problemele cetățenilor care au luptat „pentru țară”.

  • Gheorghe Slutu depspre optiunea veteranilor in turul doi al alegerilor
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.