Vasile Năstase, candidatul Blocului ACUM în circumscripția nr.33

Jurnalistul Vasile Năstase  este candidatului Blocului ACUM în circumscripția uninominală nr. 33, în cadrul alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie. Candidaul a fost prezentat astăzi, 14 septembrie, într-un eveniment public, transmite IPN.

Vicepreședinta Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, îl descrie pe Vasile Năstase ca fiind un „om al rezistenței, deputat în primul Parlament, a semnat Declarația de Independență, cunoscut jurnalist, om al demnității și răbdării”.

La rândul său, Vasile Năstase a remarcat că a acceptat calitatea de candidat fiind propus de colegi și cetățeni. El spune că nu-și dorește un mandat pentru el, dar pentru cetățenii din circumscripție.

Vasile Năstase menționează că, dacă devine deputat, va veni cu un pachet de proiecte de liegi care vor îmbunătăți situația oamenilor. Acestea vizează lupta cu corupția, plafonarea salariilor, revizurea dosarelor politice de rezonanță etc. El spune că știe cu ce probleme se confruntă locuitorii circumscripției nr. 33 și deja și-a făcut cinci dosare pe aceste localități, la care va lucra echipa sa.

„Cel mai mare lucru pe care trebuie să-l facem este să întoarcem credibilitatea instituțiilor internaționale și a oamenilor în instituțiile statului”, a declarat Vasile Năstase.

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția nr. 33 a fost ales deputat Andrei Năstase, care este și fratele lui Vasile Năstase. Andrei Năstase a renunțat la mandat în favoarea funcției de vicepremier, ministru al afacerilor interne.

Circumscripția nr. 33 include comuna Trușeni, orașul Durlești, comuna Băcioi, orașul Codru și orașul Sângera.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.