Vasile Bolea: Indiferent de rezultate, promisiunile date cetățenilor trebuie realizate

Vasile Bolea, candidatul Partidului Renaștere la șefia capitalei, a declarat după închiderea secțiilor de votare că a luat decizia de a participa la aceste alegeri cu convingerea că Chișinău și întreaga Moldovă „merită un nou început, merită o renaștere a spiritului societății, transparenței și prosperității în fiecare familie de moldoveni”, transmite IPN.

În cadrul unui briefing de presă, acesta a declarat că împreună cu echipă este în așteptarea rezultatelor alegerilor, și acolo unde Partidul a venit cu candidați, în diferite localități, sunt deja pregătiți să afle cum decurge numărarea voturilor și care sunt rezultatele preliminare.

Acesta a mai spus că, indiferent de rezultate, echipa formațiunii va lucra pentru a satisface nevoile cetățenilor. Totodată, speră că toate promisiunile date cetățenilor de către candidații antrenați în cursa electorală vor fi executate.

Secțiile de votare s-au închis la ora 21.00, iar birourile electorale au început prelucrarea proceselor verbale. Conform datelor CEC, la alegerile generale locale s-au prezentat peste 1,147 de milioane de cetățeni, ceea ce prezintă 41,4% din totalul votanților înscriși pe listele electorale. În municipiul Chișinău prezența la vot a fost de aproape 267 de mii de persoane, ceea ce constituie 41% din alegători.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.