Valoarea medie a facturii la gaz pentru octombrie este de 565 de lei

Pentru luna octombrie au fost expediate peste 622 de mii de facturi către consumatorii casnici de gaze naturale. Valoarea medie a facturii este de 565 de lei, transmite IPN.

În cazul depistării unor erori sau inexactități în facturi, Moldovagaz încurajează consumatorii să apeleze la Contact-centrul companiei, situat în municipiul Chișinău, pe strada Pușkin, 64. De asemenea, pot la numărul de telefon: 1304 (1305 în cazul capitalei) sau poate fi expediat un demers prin intermediul serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” de pe site-ul www.moldovagaz.md.

Primăria municipiului Chișinău precizează și în sezonul rece 2022-2023 pentru unele categorii de cetăţeni municipalitatea compensează 40% din factura pentru resursele energetice. Ajutorul este acordat familiilor al căror venit lunar per persoană pentru anul precedent nu a depăşit suma de 3000 de lei. De asemenea, pot beneficia de ajutor financiar familiile tinere al căror venit lunar per persoană pentru anul precedent nu a depăşit suma de 5000 de lei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.