Vaccinarea și chip-izarea moldovenilor. Pamflet de Victor Pelin

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a devenit voluntar pentru testarea vaccinei rusești Sputin-V. După vaccinare, la insistența omologului său rus, Vladimir Putin, Igor Dodon trece un curs de reabilitarea într-o stațiune sanitară din preajma Moscovei, unde sunt cercetate efectele pozitive și cele adverse ale vaccinului anti-COVID-19. Efecte pozitive sunt considerate cele care consolidează atașamentul personal față de Vladimir Putin și politicile sale de edificare a “Russkii Mir”. Drept efecte negative sunt considerate manifestările de lipsă de loialitate față de Putin, similare cu cele ale ne-președintelui Lukașenko, care a deconspirat activitatea subversivă a celor 33 de omuleți verzi din grupului Wagner.

După perioada de reabilitare, președintele Dodon se va întoarce în Moldova cu un set de 3.2 milioane de vaccine, număr echivalent celui al alegătorilor înregistrați de Comisia Electorală Centrală (CEC). Până la 1 noiembrie 2020 urmează să aibă loc vaccinarea obligatorie a alegătorilor moldoveni, procedură ce se va desfășura concomitent cu instalarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova a 2600 de antene 5G de producție chinezească, câte una în preajmă a fiecărei secții de votare. De asemenea, se preconizează că până la terminarea instalării antenelor 5G, substanțele coloidale, injectate alegătorilor moldoveni odată cu vaccinurile Sputin-V, să se auto-asambleze în chip-uri cu memorie operativă și de stocare, receptoare și emițătoare de informații criptate, programate pentru a fi utilizate centralizat prin intermediul antenelor 5G.

Partea etică a chip-izării alegătorilor moldoveni a fost discutată de președintele Dodon, împreună cu Patriarhul Kirill. Temerea că chip-izarea poate fi interpretată drept o măsură satanistă de lipsire de discernământ a oamenilor, creați după chipul și nu chip-ul lui Dumnezeu, a fost înlăturată. Este adevărat că moldovenii chip-izați nu vor mai avea libertatea de a alege să slujească pe Dumnezeu sau pe Prințul acestei lumi păcătoase, în schimb ei vor fi puși în serviciul ideii Russkii Mir, promovată de Clubul de la Isborsk și adepții acestuia din Republica Moldova. În aceste circumstanțe, Patriarhul l-a blagoslovit pe Igor Dodon să devină primul vaccinat și chip-izat al moldovenilor, convingându-i pe aceștia să-i urmeze exemplul. De asemenea, președintele Dodon i-a cerut și părerea regizorului Nikita Mihalkov, care în emisiunea sa Besogon a deconspirat planul satanist al lui Bill Gates de a înrobi omenirea prin intermediul antenelor 5G care influențează voința oamenilor prin chip-urile inserate odată cu vaccinele anti COVID-19. Mihalkov l-a convins pe Dodon că vaccinarea și chip-izarea este periculoasă, dacă se efectuează de către occidentali, dar este utilă și inofensivă, dacă e de originea rusească – Sputin-V, iar antenele 5G sunt de origine chinezească. 

Președintele Igor Dodon și-a exprimat recunoștința Patriarhului Kirill și lui Mihalkov, rugându-l pe Putin să-i pună cât mai curând la dispoziție setul de 3.2 milioane de vaccinuri. Șeful statului moldovenesc este încrezător că după vaccinarea moldovenilor nu va mai fi nevoie să recurgă la serviciile celor 30 mii de sirieni pentru a obține cel de-al doilea mandat prezidențial, victoria fiindu-i garantată de moldovenii vaccinați cu Sputin-V, teleghidați de antenele chinezești 5G.

Astfel, se preconizează că rezultatul electoral al lui Igor Dodon, din 1 noiembrie 2020, îl va depăși pe cel recent, din 9 august, al lui Lukașenko – 81%. Rata votului pentru Dodon va reprezenta și rata eficienței vaccinei rusești Sputin-V care, după testarea de succes asupra moldovenilor, va fi folosit la scară mondială. Aceasta este singura șansă a Republicii Moldova ca după 30 de ani de independență statală să devină prima națiune care și-a urmat președintele într-un elan de sacrificiu în interesul umanității.  

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.