Un tânăr recent eliberat din închisoare este bănuit că a omorât un taximetrist

Un tânăr de 25 de ani, recent eliberat din închisoare, este bănuit că a omorât un taximetrist, după care i-a dat foc, transmite IPN.

La finele lunii august, poliţia din capitală a fost alertată în legătură cu dispariţia unui bărbat în vârstă de 49 ani, care activa în calitate de taximetrist. Oamenii legii au stabilit că în seara de 23 august, taximetristul urma să ducă un client într-o localitate din raionul Dubăsari. Pasagerul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 25 ani, originar din raionul Orhei, recent eliberat din detenţie, unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru trafic de fiinţe umane.

În cadrul audierilor, bănuitul a recunoscut că între el şi taximetrist s-a iscat un conflict din cauza sumei de bani pe care urma să o achite. Tânărul l-a lovit pe şofer cu un obiect din metal, iar cadavrul l-a dus pe un câmp şi i-a dat foc.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru omor intenţionat cu o deosebită cruzime. Tânărul riscă închisoare de la 15 ani până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.