Un tânăr a murit strivit de plăci de granit. Alții doi sunt răniți

Un tânăr a murit, iar alți doi au fost răniți, fiind prinși între mai multe plăci de granit care au căzut în timp ce le descărcau din remorca unui camion. Cazul s-a produs aseară, 15 septembrie, pe teritoriul unei întreprinderi din municipiul Bălți.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cei trei tineri au rămas blocați între plăcile de granit cu greutatea de peste 1,5 tone. Salvatorii au intervenit operativ cu echipamentul specializat din dotare, dar a fost prea târziu pentru unul dintre tineri.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a declarat că incidentul s-a produs pe teritoriul unei foste uzine, unde o companie, care se ocupă de prelucrarea și tăierea pietrei, închiriază un depozit. Tânărul care a murit avea 25 de ani. Ceilalți doi au 34 și, respectiv, 35 de ani.

Potrivit cercetărilor preliminare, nu au fost respectate regulile de siguranță în timpul descărcării. A fost pornită o cauză pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.