Un mort și doi răniți, într-un accident la Anenii Noi

Un bărbat de 41 de ani a murit, după ce a ajuns cu mașina într-un copac de pe marginea traseului. Accidentul a avut loc joi seara, în timp ce șoferul, cu două pasagere, se deplasa prin raionul Anenii Noi, în direcția Căușeni, de unde este originar.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că automobilul a derapat și s-a izbit violent într-un copac, ulterior fiind proiectat în alt copac. La fața locului a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Medicii nu au putut decât constata decesul bărbatului. Pasagerele, în vârstă 18 și 24 de ani, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital cu diverse traumatisme.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență mai anunță despre un accident rutier produs în această dimineață, 14 august, la Ungheni, între localitățile Rezina și Cetireni. Un automobil, condus de un tânăr de 26 de ani, a derapat și s-a izbit într-un copac. Șoferul a rămas blocat în mașina avariată, fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare. Bărbatul a fost dus la spital

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.