Un grup de creştini ortodocşi sugerează poporului cum să voteze la 30 noiembrie

Un grup de iniţiativă a creştinilor ortodocşi, împreună cu Asociaţia „Pro Ortodoxia”, a îndemnat poporul să voteze la 30 noiembrie pentru cei care susţin valorile ortodoxe, şi nu păcatul. Preşedintele asociaţiei, Ghenadie Valuţa, a spus, la o conferinţă de presă la IPN, că oamenii nu trebuie să asculte vorbitorii, ci făptuitorii.

„Noi trebuie să promovăm şi să susţinem oamenii care sunt cu fapta ortodoxă”, a spus liderul asociaţiei. Potrivi lui, Legea privind asigurarea egalităţii promovează homosexualitatea, deci păcatul, iar cei care o susțin nu-şi au locul în Parlament.

„Pentru noi este păcat să facem complicitate cu o persoană care promovează păcatul. Pentru noi, ortodocşii, contează să nu fim părtaşii păcatului şi celor care promovează păcatul”, a mai spus liderul Asociaţiei „Pro Ortodoxia”, subliniind că „este păcat să te îmbrăţişezi prin vot, prin semnătură cu promotorii păcatului”. Ghenadie Valuţa nu a dat nume de partide pentru care creştinii să voteze, menţionând doar că nu trebuie să fie susţinuţi oamenii care propagă legea antidiscriminare.

Mihai Balica, un membru al grupului de iniţiativă a creştinilor ortodocşi, a spus că ziua de 30 noiembrie este ziua în care oamenii vor putea vota pentru pace. „Pe 30 noiembrie este şansa noastră: alegem pro-sadomiţii sau alegem creştinii, cei care sunt pentru oameni. Noi suntem împotriva extremismului, suntem pentru omenie, pentru libertate. Rog lumea să nu cădeţi pradă păcatului. Dacă vrem să construim o ţară de pace, pe 30 noiembrie este şansa noastră să schimbăm viaţa. Pe 30 noiembrie nu trebuie să votăm păcatul”, a spus membrul grupului de iniţiativă.

Un alt cetăţean, Alexandru Costiuc, a spus că oamenii trebuie să trăiască în pace, promovând valorile creştine, nu viaţa desfrânată şi imorală.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 30 noiembrie.

  • ghenadie valuta despre 30 noiembrie.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.