Un eveniment extraordinar de romanțe susținut de Mobiasbanca

 

Artişti consacraţi din Republica Moldova şi România au încântat publicul cu romanţe într-un concert extraordinar „Comori ale romanţei”, joi, 12 decembrie, la Filarmonica Naţională din Chişinău. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște.

Mobiasbanca - OTP Group este partenerul principal al Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici”, iar de-a lungul timpului a susținut diverse concerte şi artişti care au evoluat pe această scenă.

“Ne bucurăm să oferim plăcerea publicului de a se delecta cu romanţe, în special în ajunul sărbătorilor de iarnă. Mobiasbanca întotdeauna a susţinut arta, frumosul şi instituţiile care prezintă valorile neamului şi talentele autentice. La fel o facem şi cu Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici”, unde de mai mulţi ani le suntem parteneri pentru a-i ajuta să organizeze concerte şi evenimente deosebite”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General.

Nostalgia și admirația se citea pe chipurile spectatorilor  fermecați de melodiile duioase. Cei prezenţi au rămas frapaţi de interpretarea romanţelor de către artiştii noştri, dar şi a celor de peste Prut.

La concert a evoluat Orchestra „Folclor”, dirijată de Petre Neamțu, laureați ai Concursurilor Crizantema de Aur de la Târgoviște și Crizantema de Argint de la Chișinău.

Cele mai frumoase romanţe au încântat publicul prin vocea artiștilor emeriți, printre care Mihail Muntean, Margareta Ivanuș, Zinaida Bolboceanu, Silvia Goncear, și invitați din România - Ana-Maria Donose, Samuel Barani, Sorin Lupu și Alina Mavrodin-Vasiliu.

 

DIȘCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.