Un deputat cere CEC evaluarea costurilor anticipatelor

Liviu Vovc, deputat din partea Platformei DA, a solicitat Comisiei Electorale Centrale să comunice costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

„În ultima perioadă în spațiul public s-a discutat intens despre necesitatea declanșării alegerilor parlamentare anticipate cât mai rapid. Platforma DA consideră că actualul Parlament nu reprezintă voința cetățenilor și e nevoie de un nou Parlament cu mai mulți deputați responsabili”, a scris Vovc pe o retea de socializare.

„Cu toate că încă nu este clar care va fi procedura provocării alegerilor anticipate, este evident faptul că acest lucru este dorit de cetățeni și noi vom insista pe provocarea lor. Pentru a nu avea suprize ulterioare, am solicitat Comisiei Electorale Centrale să ne comunice costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate, termenul limită înainte de alegerile anticipate când ar trebui să fie demarate acțiunile pentru asigurarea bunei organizări a procesului, dar și dacă dispune de aceste surse financiare în bugetul instituției”, a menționat deputatul Platformei DA.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.