Un copil din Bălți a căzut de la etajul 7. A fost transferat cu Aviasanul la Chișinău

Un copil de patru ani a căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc de locuit din municipiul Bălți. Totul s-a întâmplat într-un moment în care băiatul a rămas singur în cameră. Copilul a fost internat la Spitalul clinic Bălți în stare extrem de gravă. Ulterior s-a decis să fie transferat cu Aviasanul la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Inspectoratul General al Poliției preciza că s-a stabilit că geamul din cameră era deschis, iar copilul, sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Contactată de IPN, Andreea Galici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți, a declarat că băiatul în vârstă de 4 ani a fost adus în stare extrem de gravă. La scurt timp, s-a luat decizia de a-l transporta cu Aviasanul în capitală.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a precizat pentru IPN că băiatul a suferit fracturi la bazin și ruptură a splinei. El a fost supus unei intervenții, aflându-se post-operatoriu la reanimare. Copilul este în stare gravă, dar stabilă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.