Un copil de doi ani a ajuns la spital după ce a căzut într-o groapă

Un copil de doi ani din satul Geamăna, raionul Anenii Noi, a ajuns duminică, 17 februarie, la spital cu insuficiență respiratorie, după ce a căzut într-o groapă cu deșeuri de proveniență animalieră.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a spus că minorul se juca cu trei frați și câțiva vecini în grădina din spatele casei, unde este și groapa cu deșeuri. Părinții erau în casă. Tatăl minorului este cel care a sesizat dispariția micuțului și imediat s-a îndreptat către groapa de gunoi, unde l-a găsit căzut în groapă, în stare conștientă, și imediat i-a acordat primul ajutor medical.

După care, copilul a fost transportat la Spitalului raional Anenii Noi, apoi la Chișinău, la Institutul Mamei și Copilului.

Purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, a declarat pentru IPN că inițial copilul a fost dus în secția reanimare, iar după ce starea de sănătate s-a îmbunătățit a fost transferat în secția pneumologie. Băiatul este acum în afara pericolului.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.