Un bărbat riscă închisoare pe viață pentru omorul mamei

O femeie de 69 de ani, din satul Cuhureștii de Sus, raionul Florești, a murit agresată de fiul său. Aseară, bărbatul de 47 de ani s-a întors acasă băut și și-a lovit mama cu un cuțit în regiunea gâtului.

Lilia Harea, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, a declarat pentru IPN că Poliția a fost alertată de către vecini. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit-o pe femeie moartă. Iar pe fiul acesteia, care era în stare de ebrietate, l-au reținut.

Preventiv s-a constatat faptul că fiul și-a agresat mama după o ceartă cu aceasta, iar arma crimei este un cuțit de bucătărie. Pedeapsa pe care o riscă bărbatul este de la 10 la 15 ani de închisoare sau închisoare pe viață.

Primarul satului, Valeriu Lupan, a declarat pentru IPN că bărbatul are antecedente penale și, de când s-a întors de la pușcărie, locuia în casa mamei sale. Acesta nu avea un loc de muncă stabil, obișnuia să consume alcool și era agresiv la beție. Edilul a mai spus că femeia nu are alți copii, iar concubinul său este o persoană cu dizabilități. Deocamdată nu se cunoaște cine își va asuma cheltuielile pentru înmormântare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.