Un bărbat din satul Costești a fost prins sub dărâmăturile unui garaj prăbușit

Un bărbat de 43 de ani din satul Costești, raionul Ialoveni, a fost prins sub dărâmăturile unui garaj prăbușit. Acesta a fost blocat pe jumătate în nămol și pământ, fiind acoperit cu o placă de beton, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că persoana a suferit multiple traumatisme. Utilizând echipamentul specializat pentru lucrările de deblocare, salvatorii au ridicat placa sub care se afla bărbatul, după ce l-au scos la suprafața. Acesta s-a ales cu fracturi ale membrilor superioare, ale membrilor inferioare și traumatism cranio-cerebral, fiind imediat preluat de medici și transportat la spital.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco, a declarat că la fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul muncea în gospodărie ocazional. El făcea săpături în apropierea unei construcții când peste el s-a ruinat un perete . Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Acum câteva zile, un caz similar a avut loc în nordul țării, unde peste un bărbat de 42 de ani a căzut o placă de beton. Cazul s-a produs pe teritoriul unei ferme părăsite de vaci din localitatea Burlănești, raionul Edineț, în timp ce bărbatul efectua lucrări de dezmembrare a unei construcții părăsite. Bărbatului i-a fost străpunsă cutia toracică cu un obiect metalic ascuțit. Salvatorii au reușit să deblocheze persoana și să o predea în stare conștientă medicilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.