Un bărbat din capitală a murit electrocutat

Un bărbat de 43 de ani a murit electrocutat după ce a călcat într-o băltoacă în care căzuse fire electrice. S-a întâmplat aseară în sectorul Râșcani al capitalei.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost sesizați despre faptul că un bărbat zace pe strada Dumitru Rîșcanu. La fața locului s-a stabilit că în apa în care zăcea bărbatul se aflau două fire electrice. Au fost solicitate și serviciile specializate.

Identitatea bărbatului a fost stabilită. „Este vorba despre un bărbat de 43 ani, care în timp ce se deplasa spre domiciliu a călcat în apă unde erau căzute două fire de electricitate. Ca urmare a fost electrocutat”, a precizat Natalia Stati.

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, semne de moarte violentă nu au fost depistate. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea expertizei, pe caz fiind inițiată o anchetă.

Municipalitatea a îndemnat cetățenii să fie precauți până serviciile municipale vor înlătura consecințele intemperiei. Pentru anunțarea situațiilor problematice cauzate de ploi, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul central municipal, tel. 022 22-22-67 sau 022 22-26-04.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE