Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier în apropiere de Ivancea

Un bărbat de 64 de ani, locuitor al capitalei, a decedat, până la sosirea ambulanței, în urma unui accident rutier produs în seara zilei de duminică, 11 august, în apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. Șoferul a pierdut controlul volanului în curbă și a ieșit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Beţivu, automobilul care se deplasa regulamentar, în direcția municipiului Orhei, era condus de un bărbat de 31 de ani.

Alte persoane nu au avut de suferit în accident. În cadrul expertizei medico-legale se va stabili dacă șoferul decedat consumase sau nu alcool.

În aceeași seară, lângă Peresecina, într-un alt accident au avut de suferit patru persoane, inclusiv un copil de șase luni, rănit la picior. O minoră de 11 ani s-a ales cu contuzia brațului stâng, iar două femei, de 18 și, respectiv, 39 de ani, au suferit contuzii ale coapsei și spatelui.

În intenția de a efectua o manevră de întoarcere, șoferița, de 39 de ani, nu a cedat trecerea altui automobil, condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, și s-a produs impactul. Bărbatul nu a avut de suferit.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.