Trei moldoveni au murit într-un accident de circulație la Vinița, Ucraina

Actualizare (16.20) Cele patru persoane rănite în accident au fost internate în spitalul Clinic nr.2 din Vinița. Din cele trei persoane decedate, a fost stabilită identitatea a două victime, o femeie de 26 de ani și un bărbat de 44 de ani. Ofițeri IGSU au plecat în Ucraina pentru a efectua procedurile necesare de repatrie a corpurilor neînsuflețite.

Actualizare (12.35) Potrivit datelor actualizate ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, traumatisme în accidentul din Vinița au suferit două femei, una de 28 și cealaltă de 54 de ani, și doi bărbați, de 24 și 33 de ani.

Actualizare (11.26) Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovenilor decedați în accidentul rutier de lângă regiunea Vinița, anunță serviciul de presă al executivului. Un grup de salvatori din Moldova se va deplasa imediat în Ucraina pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.

Actualizare (10.15) Din imaginile de la locul accidentului, postate de portalul vn.20minut.ua, se vede că microbuzul, cu numere de înmatriculare de Ungheni, a intrat în plin într-un camion parcat pe marginea drumului. Șoferul microbuzului are 28 de ani. Victimele accidentului sunt o tânără de 26 de ani, un bărbat de 43 de ani, iar a treia persoană nu a fost deocamdată identificată. Patru persoane cu vârsta cuprinde între 24 și 58 de ani au fost spitalizate. Premierul Pavel Filip a solicitat să fie acordat tot suportul necesar persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului de la Vinița

Actualizare (09.55) Microbuzul se îndrepta din Moldova către Federația Rusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00.
---

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat, iar alți patru au suferit diverse traumatisme în urma unui accident produs noaptea trecută cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord, în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Deocamdată nu se cunoaște dacă microbuzul venea sau pleca din Moldova, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că a fost creată o celulă de criză pentru a monitoriza situația și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit. Celula va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Totodată, va aranja procedurile și va perfecta actele necesare pentru a transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate.

IGSU a lansat linia fierbinte cu nr: 022785032 pentru informații suplimentare la care pot apela rudele și apropiații persoanelor care au avut de suferit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.