Trei adolescenți au evadat de la penitenciarul din Goian

Trei adolescenţi au evadat din Penitenciarul nr.10-Goian. Deținuții au deteriorat gratiile de la fereastra din baie și au escaladat edificiile de pază ale penitenciarului, deplasându-se într-o direcţie necunoscută. Anunţul este făcut de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), transmite IPN.

Potrivit ANP, cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 4 mai, în jurul orei 21.00. Este vorba de Calughin Cătălin Hosein, de 17 ani, originar din Ungheni, condamnat la 2 ani și 7 luni privațiune de libertate. Ceilalţi doi, Globa Ion şi Turcu Gheorghe, pe 8 mai împlinesc 18 ani. Globa Ion e originar din raionul Orhei, satul Peresecina şi a fost condamnat la un an și patru luni privațiune de libertate. Turcu Gheorghe este originar din raionul Anenii Noi, satul Cobusca Veche, a fost condamnat la 10 ani privațiune de libertate. Pentru fapta săvârşită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşesc, deținuții riscă a fi condamnați şi pentru „Evadarea din locurile de detenție”.

În prezent, serviciile abilitate ale sistemului administrației penitenciare, în comun cu organele de poliţie, caută condamnaţii fugari. Persoanele care dețin informații despre locul aflării lor sunt rugaţi să apeleze la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.