Transportatorii renunță la protest

Transportatorii renunță la protest. Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) precizează că a recepționat un mesaj de la conducerea Parlamentului prin care transportatorii sunt îndemnați să vină cu propuneri de modificare a Codului transporturilor rutiere, transmite IPN.

Potrivit APOTA, din mesaj reiese că propunerile transportatorilor vor fi analizate pe platforma Parlamentului, după care vor fi anunțați pașii următori.

Siguranța rutieră, protecția mediului, implementarea principiului accesului liber și universal la serviciile de transport public, neadmiterea excesului și a deficitului de curse etc. trebuie să fie puse la baza noilor reglementări ce urmează a fi adoptate de Parlament, menționează asociația patronală.

Pe de altă parte, președintele Comisiei economie, buget și finanțe, deputatul Radu Marian a spus că a discutat astăzi cu președintele Parlamentului Igor Grosu și împreună reconfirmă suportul deplin pentru reformele din domeniul transportului rutier adoptate anul trecut. În opinia sa, măsurile adoptate vor face transportul public mai accesibil și mai sigur pentru cetățeni.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.