Traficul rutier va fi suspendat pe strada Armenească în perioda 25-31 octombrie

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Armenească, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna, în perioda 25-31 octombrie. Sistarea traficului va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelei de apeduct și canalizare, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău.

Pe perioada efectuării lucrărilor de reparație curentă, circulația transportului public va fi modificată. Autobuzele cu numărul 26 și 28  vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele cu numărul 162 și 186 vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

La fel, în perioada 25 octombrie - 8 noiembrie, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și Calea Orheiului, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a carosabilului din str. Socoleni. De aceea, în perioada menționată, microbuzul numărul 138 va circula de pe str.Vasile Alecsandri pe str. Veronica Miele , str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, și în continuare pe traseul stabilit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.