Traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Cuza-Vodă în perioada 19-22 august

Traficul rutier pe bulevardul Cuza-Vodă, tronsonul cuprins între bulevardul Dacia și strada Sarmizegetusa, va fi suspendat în perioada 19-22 august. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație curentă a străzii, transmite IPN.

Pe perioda executării lucrărilor, autobuzul de pe ruta nr. 19 va circula de pe str. Sarmizegetusa pe str. Burebista, bd. Dacia, bd. Cuza-Vodă și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada 24-28 august, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu, tronsonul cuprins între străzile Sfântul Ioan Botezătorul și Cojocarilor.

În weekend, 20-21 august, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecția cu str. Tighina (direcția spre bd. C. Negruzzi), în legătură cu executarea lucrărilor de conectare la rețeaua de canalizare pluvială existentă.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi de Primăria Chișinău să ocolească zona respectivă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.