Traficul rutier va fi suspendat pe anumite străzi din capitală în zilele 8-10 mai

Traficul rutier va fi suspendat pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice dedicate Zilei Europei. Începând cu 8 mai, ora 10.00, și până pe 10 mai, ora 7.00, troleibuzele și autobuzele care traversează Piața Marii Adunări Naționale vor fi redirecționate pe străzile adiacente, transmite IPN.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe strada București (tur-retur). Unitățile de transport de pe ruta nr. 4, spre sectorul Buiucani: pe străzile Ciuflea, București, iar spre sectorul Botanica, de pe strada Vasile Lupu pe străzile Mateevici, Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzul de pe ruta nr. 34, spre sectorul Centru: pe străzile Șciusev, București, iar spre comuna Trușeni: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Alecsandri, București, Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 5, tur: pe traseul stabilit. Retur: de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu- Bodoni pe străzile Columna, Alecsandri, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Unitățile de transport de pe ruta nr. 9, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, străzile Kogălniceanu, Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Pușkin, Alexandru cel Bun, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul de pe ruta nr. 11, tur-retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Pușkin, Alexandru cel Bun, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Transportul public de pe ruta nr. 26, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, străzile Kogălniceanu, Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Retur: pe traseul stabilit.

Autobuzul de pe ruta nr. 46, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Pușkin, Alexandru cel Bun, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, străzile Kogălniceanu, Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.