Traficul rutier pe strada Ion Creangă se suspendă trei weekend-uri la rând

În acest weekend și următoarele două (10 -11aprilie, 17-18 aprilie și 24-25 aprilie) se suspendă total traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și str. E. Coca. Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău anunță că pe perioada efectuării lucrărilor, circulația transportului public va fi reorganizată. Se deschide ruta suplimentară de troleibuz „D” care face legătura între str. Alba-Iulia și Calea Ieșilor (Parcul „Alunelul”). Rutele de troleibuz nr. 1, 3 și  4 vor ocoli zona. Traseul rutei de troleibuz nr. 21 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la str. Bariera Sculeni. Itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la parcul „Alunelul”, iar cel al rutei de troleibuz nr. 35 se modifică: de pe str. Tudor Vladimirescu pe str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Cât privește autobuzele, itinerarul rutei nr. 11 se scurtează până la Piața Unirii Principatelor, iar cel al rutei de autobuz nr. 26 se modifică, ocolind zona. Numărul de autobuze circulante va fi majorat și stabilit conform fluxului de pasageri, spun autoritățile municipale. Și rutele de microbuz nr. 101, 125, 103, 121, 172, 124, 174 și 185 vor ocoli zona respectivă

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.