Trafic suspendat astăzi pe strada Doina din capitală

Traficul rutier pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în cimitirul „Sfântul Lazăr”, va fi suspendat astăzi, 9 noiembrie, începând cu ora 09.00 și până la 20.00. Măsura este luată în contextul executării lucrărilor de asfaltare respectivei porțiuni de drum, transmite IPN.

Astfel, potrivit Primăriei municipiului Chișinău, circulația transportului public de pasageri care traversează zona va fi reorganizată. Itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează până la str. Ceucari. Autobuzele de pe ruta nr. 10 vor circula de pe bd. Renașterii Naționale pe Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseului stabilit, retur – pe același traseu.

Autobuzele de pe ruta nr. 28 și microbuzele de pe ruta nr. 186 vor circula de pe str. Kiev, pe str. Bogdan Voievod, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseelor stabilite, retur – pe același traseu.

Itinerarele rutelor de microbuz nr. 132, nr. 134 și nr. 162 se scurtează până la intersecția străzilor Doina și Socoleni.

Primăria menționează că, pe parcursul zilei de sâmbătă, 9 noiembrie, accesul în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, pentru serviciile de pompe funebre, va fi asigurat de pe str. Doina, din direcția șos. Balcani.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.