Tombola AGRO din cadrul campaniei de primăvară 2021 a luat sfârșit

Cea de-a patra și ultima extragere a Tombolei Agro 2021 a avut loc pe data de 14 iunie 2021, în incinta oficiului central al Mobiasbanca – OTP Group. De data aceasta au fost puse în concurs peste 50 certificate de reducere pentru procurarea tehnicii și utilajelor agricole.

“În acest an Mobiasbanca – OTP Group și-a propus să susțină agricultorii, oferindu-le posibilitatea de a beneficia, în cadrul campaniei AGRO 2021 - ediția de primăvară, atât de condiții avantajoase de finanțare, cât și de premii valoroase oferite de partenerii noștri generoși. Din partea Mobiasbanca – OTP Group vreau să le mulțumesc tuturor agricultorilor care au încredere în noi și îndeosebi, în noul concept de finanțare – AgroFabrica, creat pentru a susține afacerile din agricultură – unul din cele mai importante domenii ale economiei Republicii Moldova.” - declară Tatiana Popescu, șef departament Gestiunea Produselor Corporative

“Dacă agricultorii au un vis, înseamnă că îl pot realiza împreună cu Elit Tehnica. Pe această cale aducem mulțumiri Mobiasbanca – OTP Group pentru invitația de a participa în această frumoasă inițiativă, menită să susțină agricultorii.” afirmă Elena Belous, reprezentant Elit Tehnica, Partener în cadrul Tombolei Agro 2021

“Sunt extrem de fericit și încântat pentru că am primit acest premiu, 1200 euro reducere pentru procurarea tehnicii agricole nu primești în fiecare zi, iar acesta este un premiu foarte generos. Mulțumesc celor de la Mobiasbanca și partenerilor săi.” zice Vladimir Zmeu, client Mobiasbanca – OTP Group. 

“WT Agroprofi s-a alăturat campaniei inițiate de Mobiasbanca – OTP Group, al cărei scop este să susțină agricultorii din Republica Moldova, aceștia având posibilitatea să acceseze finanțări avantajoase în cadrul unor parteneriate de succes.” zice Igor Ciudnîi, reprezentant compania WT Agroprofi, Partener în cadrul Tombolei Agro 2021.

“Colaborez cu Mobiasbanca – OTP Group încă de când mi-am înființat afacerea. Este prima bancă cu care am început să cooperez. Sunt mulțumit, și cu siguranță vom continua să lucrăm împreună.” afirmă Ion Martin, client Mobiasbanca – OTP Group.

“Marcăm ultimul eveniment din seria celor dedicate Tombolei Agro și astfel, încheiem frumos campania promoțională de primăvară dedicată sectorului agricol. Partenerii noștri în extragerea cu nr. 4 sunt Vadalex-Agro, WT Agroprofi, Carvidon Service și Elit Tehnica. Țin să le mulțumesc, de altfel, tuturor partenerilor din cadrul Tombolei Agro pentru participare, încredere și proactivitate” – declară Tatiana Maximov, șef departament Agro Business.

Tombola AGRO a fost realizată cu sprijinul a 9 parteneri importanți ai Mobiasbanca – OTP Group: Agroprofi, Vadalex agro, WeTrade, Carvidon Service, Agropiese TGR, Lukoil, Agarista Agro, Vero-Nadina, Elit Tehnica. Timp de 4 luni, cei mai norocoși clienți au fost premiați cu circa 100 de premii valoroase menite să îi ajute în activitatea lor.

Mobiasbanca – OTP Group rămâne a fi un partener de încredere pentru toți cei care practică agricultura și va continua să surprindă clienții cu oferte de finanțare avantajoase și promoții atractive.

#agricultura pe upgrade
cu Mobiasbanca – OTP Group.

 

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.