Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare

Asigurarea securității energetice a Republicii Moldova, prin servicii de înaltă calitate, în regim non stop, va fi prioritatea strategică pentru Termoelectrica și Moldovagaz. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe de lucru a managerilor celor două companii, Veaceslav Eni și Vadim Ceban, transmite IPN.

Un comunicat de presă remis Termoelectrica precizează că discuțiile au avut loc în contextul vizitei președintelui Consiliului de Administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, la Termoelectrica. S-a discutat despre dezvoltarea relațiilor de colaborare în domeniul consumului de gaze naturale și aprovizionării neîntrerupte a populației cu servicii de termoficare.

Directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, a spus că Moldovagaz este un partener pilon al întreprinderii pe care o conduce. „Parteneriatul de colaborare dintre Termoelectrica și Moldovagaz este foarte important pentru noi și ne garantează dezvoltarea sectorului termoenergetic și atingerea unor cote mai mari de performanță”, a declarat Veaceslav Eni.

Vadim Ceban a apreciat parcursul de dezvoltare a întreprinderii Termoelectrica în cei patru ani de activitate. „Mă bucur să văd rezultatele înregistrate privind îmbunătățirea și eficientizarea sistemului de producere și livrare a energie termice”, a spus Vadim Ceban.

Ședința s-a încheiat cu o vizită de lucru în teritoriu la CET Sursa I și Stația de Pompare numărul 1.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.