Termoelectrica a oferit abonamente la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie

Termoelectrica a oferit zece abonamente la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie, în cadrul tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a IV-a. Evenimentul s-a desfășurat ieri, 14 octombrie, de Hramul orașului Chișinău, transmite IPN.

La deschiderea evenimentului, directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, a felicitat toți locuitorii municipiului Chișinău cu ocazia Hramului Orașului și a urat succes tuturor participanților la tombolă. „În ediția din acest an am decis să înregistrăm automat în tombolă toți consumatorii care nu înregistrează datorii la facturile pentru energia termică, până pe 30 septembrie. Mulțumim tuturor chișinăuienilor, care sunt alături de noi de fiecare dată, dând curs acestei inițiative pe care o lansăm deja al IV-lea an consecutiv și și-au achitat facturile pentru a putea participa în concurs” a precizat Veaceslav Eni.

Extragerea a fost supravegheată de Comisia de organizare și validare a tombolei, care a fost compusă inclusiv din observatori independenți. A participat și viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, care a apreciat implicarea Termoelectrica în diverse proiecte de colaborare cu primăria Chișinău.

Câștigătorii tombolei au fost selectați online, prin intermediul unui site de selectare aleatorie. Este vorba de: 
D.V. Cernia, Sergiu Plotnicov, D.D. Melinic, Valerii Preda, Natalia Scegheliskaia, Iu. S. Vitalari, Maria Braghis, IU.V. Snurenco, V. L. Cernea, Ion Rusu.

Premianții urmează să fie contactați pentru a fi invitați la sediul Termoelectrica, în termen de o săptămână. Aici se vor identifica cu actul de identitate, actul de proprietate sau folosință a locuinței și vor completa un formular ce le atestă statutul de premiat.

Angajații întreprinderii nu au avut dreptul de a participa la tombolă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.