Târgul de Crăciun din PMAN își așteaptă vizitatorii

Târgul de Crăciun amenajat de Primăria capitalei în Piața Marii Adunări Naționale poate fi vizitat până pe 15 ianuarie, între orele 10.00 și 22.00. Astfel, chișinăuienii și oaspeții capitalei pot vizita producătorii autohtoni, iar copiii se pot distra la caruselurile amenajate. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de Căsuța lui Moș Crăciun unde cei mici vor primi cadouri în zilele de odihnă, iar în zonele foto pot face fotografii gratuit, transmite IPN.

La ședința operativă de la Primărie, primarul Ion Ceban a declarat că pe 24 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 18.00, va fi prezentat un program artistic. În scena va evolua ansamblul „Romanița”. Potrivit edilului, pe parcurs, urmează să fi mai amenajate și alte zone și activități pentru vizitatori. La căsuțele din Piață sunt comercializate obiecte de meșteșugărit și artizanat tradițional, suvenire tematice, jucării, baloane, dar și produse alimentare și băuturi. De asemenea, în PMAN sunt instalate carusele, trenuleț, dar și alte activități distractive pentru copii.

În noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, Târgul din Piața Marii Adunări Naționale va fi deschis până la ora 02.00. Pe 6 ianuarie, de la ora 18.00 va fi prezentat un program cultural susținut de ansamblul etnofolcloric „Crenguța de Iederă”.

Totodată, pe străzile capitalei circulă zece troleibuze și patru autobuze decorate cu luminițe. Este vorba de rutele nr. 4, 8, 10, 12, 22, 24 și 30, iar autobuzele pe rutele nr. 19, 26, 5 și 9.

Un Târg de Crăciun similar organizează și Guvernul în scuarul Palatului Național ,,Nicolae Sulac”. Activitățile anunțate de executiv vor fi lansate pe 23 decembrie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.