Supereroii au nevoie de susținere. Mobiasbanca – OTP Group donează două Laringoscoape-video moderne

                                               

Pentru a-i proteja pe medici de COVID – 19 şi a le face munca un pic mai ușoară, Mobiasbanca – OTP Group este responsabilă şi acționează în sprijinul sectorului medical.

Astfel, banca donează Spitalului Clinic Republican două laringoscoape-video de ultimă generație, produse în Germania, împreună cu 500 de seturi cu echipamente de protecție pentru a facilita efortul medicilor de salvare a vieților omenești. Contribuția totală a băncii este în valoare de 600 000 lei.


”Este un moment în care primează siguranța medicilor care lucrează în prima linie, iar datoria socială a băncii este să se implice direct în asigurarea protecției supereroilor zilelor noastre în munca lor de zi cu zi. Orice implicare contează în această perioadă dificilă și credem că reacția solidară a societății va  reduce impactul acestei pandemiei asupra vieții sociale și economice a țării”, a menționat László Diósi,  CEO Mobiasbanca – OTP Group.

Până în prezent, Spitalului Clinic Republican nu dispunea de asemenea echipament performant, iar banca a depus efort pentru a procura aparataj de cea mai înaltă calitate.

Laringoscoapele-video sunt produse de compania germană cu renume KARL STORZ şi conțin lame originale MACINTOSH, iar ca opțiune D-lama, monitor C-MAC, cameră video, procesor, troleu mobil pentru Serviciul de Urgență și situații excepționale, care permit intubarea pacienților într-un mod eficient, rapid și cel mai important, în siguranță pentru medici.

Seturile cu echipamente de protecție, care vor fi oferite tuturor cadrelor medicale, conțin halat, bonetă, mănuși și bahile.

Echipa Mobiasbanca – OTP Group se închină în faţa cadrelor medicale şi le spune un sincer MULŢUMESC pentru efortul depus în această perioadă! Anual banca susține sectorul medical şi va continua să o facă.

Amintim că, în această perioadă toate sucursalele Mobiasbanca – OTP Group activează, fiind asigurate măsuri de protecție și diminuare a răspândirii infecției virale pentru angajați și clienți.

 

---------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.