Sucursala maib Telenești are o nouă identitate vizuală

Maib își consolidează prezența în teritoriu prin sucursala Telenești, renovată și modernizată conform noii identități de brand. Conceptul de amenajare a sucursalei reprezintă un model inovator, bazat pe principii de transparență, comoditate și centrare pe client. Urmărind dezvoltarea unui dialog mai apropiat cu fiecare client, noul concept oferă o experiență bancară la standarde înalte, prin infrastructură, ambient și asistență profesionistă.Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Ne bucurăm să redeschidem aici, la Telenești, o sucursală modernizată și mai comodă. Vrem să fim mai aproape de toți clienții noștri, să le putem oferi suport și servicii de calitate în condiții moderne. Conceptul inovator al sucursalei oferă posibilititatea de a deservi clienții calitativ, rapid și cu plus de comoditate. Depunem eforturi pentru ca interacțiunea cu serviciile maib să fie cât mai simplă și mai ușoară. Aceasta nu este doar o chestiune de design, este rezultatul unui studiu detaliat al nevoilor clientului nostru în materie de confort”.Sucursala modernizată pune la dispoziție:

- zona operațiunilor bancare rapide, disponibilă pentru clienți și în afara programului băncii, dotată cu ATM și terminale de autoservire;

- zona tranzacțională, care permite efectuarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu;

- zona consultativă, dedicată pentru consultanță și discutarea subiectelor mai complexe.Ecaterina, client maib:

“Am decis cu mult timp în urmă, banca mea este maib. Apreciez foarte mult timpul meu, dar numai în această bancă nu sunt niciodată rânduri de așteptare, iar în orice moment pot face tot ce îmi trebuie foarte repede. Toată lumea de aici este foarte politicoasă, explică întotdeauna clar și este, de asemenea, pur și simplu frumos să vii aici - este frumos și confortabil”.Elvira Nicolaev, Directoarea Sucursalei maib Telenești:

“Lucrez în această bancă de mai bine de douăzeci de ani, practic, aceasta este casa mea, petrecem mai mult timp aici decât acasă. Avem angajați care ne sunt alături de la deschidere, lucrează aici de 30 de ani. Modernizarea sucursalei este peste așteptările noastre: totul este mai comod, adaptat necesităților echipei și clienților, ușor accesibil și prietenos. Am trăit o tranziție contra cronometru și o adaptare plăcută la noile standarde, în care clientul este o prioritate”.Sucursala maib Telenești este la dispoziția clienților persoane fizice, întreprinderi mici și mijlocii (Business Banking), de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesează linkul.


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.