Sucursala maib “Șoldănești”: mai comodă, centrată pe client și într-o nouă locație, în inima orașului 

Seriei renovate de sucursale maib s-a alăturat recent și Sucursala „Șoldănești”, gata să-și deservească clienții într-un spațiu nou, în centrul orașului Șoldănești, pe strada Păcii 2 și într-un format nou, mai centrat pe client, axat pe deservirea de calitate, rapidă și cu plus de comoditate.Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

Procese simplificate, timp de așteptare redus și un portofoliu variat de produse bancare, de asta vor avea parte acum clienții maib din Șoldănești. Am creat zone concepute conform necesităților clienților, pentru a le fi interacțiunea cu maib simplă și ușoară, iar pentru necesitățile mai speciale am creat zona alto, next level premium banking. Condițiile create în sucursală nu diferă de cele din capitală și ne bucurăm să ne deservim clienții într-un mediu de nivelul următor, dar și să oferim cele mai bune condiții de activitate angajaților noștri”.

Sucursala oferă tot spectrul de servicii și produse bancare, consultanță pentru planurile personale și de afaceri, fiind la dispoziția atât a persoanelor fizice, cât și a antreprenorilor din raion și regiune.Svetlana Golan, Directoarea Sucursalei maib Șoldănești:

Această renovare este peste așteptările echipei și ale clienților noștri. Totul a devenit mai ușor, mai accesibil, mai transparent, mai comod. Ne-am transformat în colecționari de complimente din partea clienților, pentru felul în care se simt atunci când ne trec pragul și beneficiază de, probabil, cea mai bună deservire bancară. Pentru noi este o onoare să ne deservim clienții într-o asemenea atmosferă caldă și să investim profesionalism, empatie și prietenie în relația cu fiecare client.În corespundere cu noul model operațional, Sucursala maib “Șoldănești” pune la dispoziția clienților câteva zone dedicate diferitor necesități de banking:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp - prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă facilitează comunicarea directă, fiin una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoar.

Zona premium „alto” – asigură confidențialitatea întâlnirilor pentru clienții premium banking și oferă posibilitatea de a efectua diverse operațiuni bancare și experienţe unice în condiţii de maxim confort.Nadejda Răileanu, clientă maib:

“Sunt clientă fidelă maib de peste 30 de ani și mulțumesc echipei Sucursalei Șoldănești pentru inteligența, omenia și ajutorul pe care ni-l acordă de fiecare dată. Vreau să accentuiez meritele acestei echipe și schimbarea frumoasă pe care ați făcut-o. Vă doresc succes în toate. La mai mult și la mai mare!”

Sucursala “Șoldănești” are program zilnic, de luni până vineri, între ora 09:00 și 17:00, fără pauză.Despre maib

Maib
 este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deserveşte circa 30% din populaţia ţării şi este unul dintre cei mai mari angajatori din republică. 


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.